Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

SI Analytics Titroline® 7500 KF 20 Potansiyometrik Otomatik Titratör (Hacimsel Su Tayini için)

Kategori
Marka
Stok Kodu
LB.ST.285220830
Garanti Süresi
24 Ay
Ön Siparişli Ürün
Stok Sorunuz
 SI Analytics Titroline® 7500 KF 20 Potansiyometrik Otomatik Titratör (Hacimsel Su Tayini için)
 TitroLine® 7500 KF, Karl Fischer'e (KF) göre su tayini için kompakt, kullanımı kolay hacimsel bir titratör'dür ve tipik çalışma aralığı %0,1 - %100 sudur. 
 Karl Fisher'a (KF) göre su tayini, su tayini için en seçici ve kesin yöntemdir. Hacimsel ve kulometrik yöntem var. Kulometrik yöntem, iyotu doğrudan titrasyon kabında üretir ve bu da çok düşük su konsantrasyonlarının belirlenmesine olanak tanır. Avantajı ayrıca titrantın konsantrasyonunu belirlemek zorunda olmamanızdır. Hacimsel yöntemle iyot, bir pistonlu büret aracılığıyla doğru bir şekilde eklenir. 
 Hacimsel yöntem, hemen hemen her tür numune için uygun olan daha genel yöntemdir. Gıda endüstrisinin yanı sıra kimya, petrokimya, plastik ve ilaç için uygundur. Numuneler sıvı, katı veya gaz olabilir. Doğru KF reaktiflerinin seçilmesinin yanı sıra, örneğin daha yüksek bir sıcaklık ve/veya bir dağıtıcının kullanılması, birçok numunedeki su içeriğinin belirlenmesine olanak tanır. 
 5, 10 veya 20 mL büretli Titroline 7500, aşırı açılarda bile görüntülemeye izin veren olağanüstü yüksek görünürlükte tam renkli grafik ekrana sahiptir. Titrasyon eğrisinin yanı sıra ml, µg/mL cinsinden sapma ve µA değeri gibi diğer bilgiler de ekranda net bir şekilde görüntülenir. 
 Üç USB, iki RS 232 ve Ethernet arabirimi, Titroline 7500 KF'yi son derece iletişimsel kılar. Yazıcılar, barkod okuyucular, klavyeler gibi çeşitli USB cihazları bağlanabilir. Analitik teraziler, PC ve otomatik örnekleyici TW 7200 gibi diğer SI Analytics cihazları, RS-232 arabirimleri aracılığıyla bağlanabilir. Ethernet arabirimi, verilerin doğrudan bağlı bir USB çubuğunda PDF ve CSV formatında ve ayrıca paylaşılan ağ dizinlerinde saklanmasına izin verir. 
 Parametreler, 50'ye kadar yöntemin her birinde özelleştirilebilir. Kullanıcı/şifre yönetimi ile her kullanıcıya bireysel haklar atanabilir. Daha fazla yönteme ihtiyacınız varsa veya verileri bir PC'de yönetmek istiyorsanız, TL 7500 KF'yi kontrol etmek için TitriSoft PC yazılımını kullanabilirsiniz. TitriSoft 3.5P (TZ 3572) , 21 CFR, Bölüm 11 ile tamamen uyumludur.

SI Analytics Titroline® 7500 KF Potansiyometrik Titratör

 Schott Titroline® 7500 KF Potansiyometrik Titratör // Broşür için Resmi Tıklayınız
 
 Genel Özellikler
 Hacimsel KF titrasyonu 
 1 ve 2 Bileşenli KF titrantları için titrantın standardizasyonu ve numune titrasyonu için kullanıma hazır standart yöntemler
 Yapılandırılabilir çıktı: Kısa, Eğrili Standart, GLP
 Bireysel hesaplamalar için formül düzenleyici
 pH Stat titrasyonları
 Tek ve sürekli ölçüm fonksiyonu Alkalinite, toplam sertlik, içeceklerde toplam asitlik, klorür, SO2, TAN, TBN ve diğerleri   gibi birçok farklı uygulama için varsayılan yöntemler
 Sonuçların ppm,%, mg, μg, mg / L cinsinden çıktısı
 Birim ayrı ayrı ayarlanabilir
 Şarap ve diğer gıda ürünlerinde brom sayısı ve SO2 gibi diğer ölü durma titrasyonlarının belirlenmesi için de uygundur
 Numune ağırlığına dayalı numune hazırlama gibi dozlama görevleri için de kullanılabilir
 Çözücünün eklenmesi ve titre edilen numunenin ekstraksiyonu, bir düğmeye basılarak titrasyon standı ile gerçekleştirilir   (Tüm setlere dahildir)

Volümetrik KF titratör, içindekiler; titratör ünitesi, değiştirilebilir büret ünitesi WA 20, entegre pompa ve TM 235 KF manyetik karıştırıcılı titrasyon standı,titrasyon kabı TZ 1770, mikro-dual platin elektrod KF 1100 ve başlangıç kiti, güç adaptörü 100-240 V

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SI Analytics Titroline® 7500 KF 20 Potansiyometrik Otomatik Titratör (Hacimsel Su Tayini için) SI Analytics Titroline® 7500 KF 10 Potansiyometrik Otomatik Titratör (Hacimsel Su Tayini için) LB.ST.285220830
SI Analytics Titroline® 7500 KF 20 Potansiyometrik Otomatik Titratör (Hacimsel Su Tayini için)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.