Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

METTLER TOLEDO S220-K SevenCompact™ MASA ÜSTÜ PH/İYON METRE -2.00... 20.00 pH

Stok Kodu
LB.METTLER.S-220K
72.528,30 TL + KDV
87.033,96 TL
Ücretsiz Kargo
Aynı Gün Kargo
Stoktan Teslim
METTLER TOLEDO S220-K Masa Üstü pH/İyon Ölçer
METTLER TOLEDO SevenCompact™ S220; İyi tasarlanmış bu cihaz ekonomik, çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilecek mükemmel bir seçimdir. Sadece bir pH ölçüm cihazı değildir. Çeşitli birimlerde ORP ve iyon konsantrasyonunu da ölçebilir.
 Ürünle birlikte verilen, mükemmel şekilde dikey uPlace™ harekete sahip elektrot tutucusu elektrodunuzu örneğiniz için en iyi çalışacak şekilde yerleştirmenize yardımcı olur. Bu da daha hızlı ölçüm demektir ve numune cihazın devrilme ve/veya sensöre zarar verme riskini azaltır.
SevenCompact™, tüm ölçüm bilgilerini ekranda görüntüleme veya uFocus™ görünümü ile önemli olan noktalara odaklanma seçeneği sağlar. Farklı görüntüleme düzenleri arasında geçiş yapmak kolaydır, sadece tek bir tuşa basmayı gerektirir.

Teknik Özellikler

pH Ölçüm aralığı
: -2.000... 20.000  
pH Çözünürlük : 0.1/0.01/0.001
pH Doğruluk : ±0.002
mV aralığı
: -2000... 2000
mV Çözünürlük
: 0.1/1
mV Doğruluk
: ±0.2
Sıcaklık aralığı
: ATC: -5.0... 150.0 °C  /  MTC: -30.0... 130.0 °C                                                 
Sıcaklık Çözünürlüğü : 0.1 °C
Sıcaklık Doğruluğu
: ±0.1 °C
Ekran
: TFT renkli 4.3 inch
Elektrod
: InLab® Expert Pro-ISM
Genel Özellikler
Beklentileri yüksek olan kullanıcılar için kullanıcı dostu iyi tasarlanmış simgeleri ve 10 dilde menü ayarlarıyla yeni, renkli ekran sayesinde çalışma oldukça sezgisel ve yenilikçi hale gelmiştir. Uygulamalar rutin ölçümlerden örnek analizine, GLP düzenlemeleriyle uyumlu veri işleme ve veri arşivleme işlemlerine kadar çok çeşitlidir. Kısacası; evrensel, kolay kullanılan bir pH/İyonölçerin tüm gerekliliklerini karşılayan yenilikçi tasarım.
Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®) sayesinde güvenlik ve ileri düzey yeniden üretilebilirlik
Profesyonel kalibrasyon desteğiyle iyileştirilmiş ölçüm kalitesi
IQ/OQ içeren kapsamlı servis paketi
Veri alışverişi için entegre USB ve RS232 arabirimleri
Büyük rakamlı ve uygun şekilde düzenlenmiş simgeleriyle 4,3 inç yüksek çözünürlüklü renkli ekran ilgili bilgilerin bir bakışta göze çarpmasını sağlar.
Tek bir tuşa basarak tüm bilgileri gösteren ekran ile daha az önemli bilgilerin görüntülenmediği uFocus™ düzeni arasında geçiş yapın.
ISM® bağlandığında sensörü otomatik olarak tanımlayarak hataları ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve gelecekteki ölçümlerde en son kalibrasyonun kullanılmasını sağlar.
Otomatik tampon çözelti tanıma sistemi kalibrasyon yaparken tamponların kullanılacağı sırayı seçmenize olanak verir. Böylece, rutin kalibrasyon işlemlerini gereksiz hata mesajlar olmadan hızlı şekilde yapabilirsiniz.
USB ve RS232 arabirimleri, METTLER TOLEDO’dan çeşitli çevre birimlerine aynı anda bağlamanıza olanak vererek cihazınızdan yararlanma olanaklarınızı arttırır.
 
Büyük renkli ekran
 



Büyük rakamlı ve uygun şekilde düzenlenmiş simgeleriyle 4,3 inç yüksek çözünürlüklü renkli ekran ilgili bilgilerin bir bakışta göze çarpmasını sağlar. Renk ve kontrast, tercihlerinize ve ışık koşullarınıza uyarlanabilir.
Tüm parametreler veya gerekenler — 
tek bir tuşa basarak karar verin




Cihaz, seçim yapma olanağını size sunar! Normal ekran düzeninde, tüm kullanılabilir bilgiler görünür. Daha az önemli bilgilerin görüntülenmediği uFocus™ görünümüne geçiş yapın.
Verileri depolamak için büyük bellek




SevenCompact™, gözden geçirme için filtrelenebilen, bellek numarası, ölçüm tipi ve numune kimliğine göre yazdırılabilen ve USB’ye aktarılabilen, 1000 veri kümelik büyük bir bellek sağlar. Bu, ölçüm verilerinizin yerini hızlı bir şekilde bulmanızı sağlar.
 
Veri işlemede tamamen esneklik 




Son noktanın belirlenmesi üzerine, SevenCompact birden çok arşivleme seçeneğinin kullanılmasına olanak tanır: veriler depolanabilir, yazdırılabilir ve LabX direct’e aktarılabilir. Size tamamen esneklik sağlamak için, bu üç seçeneğin herhangi bir birleşimi mümkündür.
Akıllı Sensör 
Yönetimi




ISM® sensörleri cihaz tarafından otomatik olarak tanımlanarak, yanlışlıkla yanlış sensör kimliğinin kullanılması önlenir. Ayrıca, kalibrasyon verileri sensörde depolanır ve bağlantıdan sonra, ileride kullanılmak üzere otomatik olarak cihaza aktarılır.
IP54 derecelendirmesi —
su ve toza karşı direnç 



SevenCompact™ cihazları, muhafazada ve bağlantıda dökülmelere karşı dirençli olarak şekilde tasarlanmıştır. Bu yalnızca mükemmel koruma sağlamakla kalmaz, ıslak bir bezle kolayca temizlik yapılmasına da olanak sağlar.

 
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
METTLER TOLEDO S220-K SevenCompact™ MASA ÜSTÜ PH/İYON METRE -2.00... 20.00 pH METTLER TOLEDO SevenCompact™ S220; İyi tasarlanmış bu cihaz ekonomik, çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilecek mükemmel bir seçimdir. LB.METTLER.S-220K
METTLER TOLEDO S220-K SevenCompact™ MASA ÜSTÜ PH/İYON METRE  -2.00... 20.00 pH

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.