Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

Eppendorf Easypet® 3 Pipet Kontrolörü 0,1... 100 ml Pipetler İçin

Kategori
Marka
Stok Kodu
LB.EP.4430 000.018
21.978,12 TL + KDV
26.373,74 TL
Ücretsiz Kargo
Stoktan Teslim
Eppendorf Easypet® 3 Pipet Kontrolörü  0,1... 100 mL Pipetler için 
Eppendorf Easypet® 3 Pipet Kontrolörü; kimya laboratuvarları, doku kültürü laboratuvarlarında, su arıtma  tesisleri, akademik laboratuvarlar ve pipet kullanılan yerler için geliştirilmiş mükemmel bir araçtır. Ergonomik  yapısı ve tutacağı sayesinde kullanıcıya kolaylık ve rahat bir biçimde çalışma olanağı sağlar. 
Eppendorf Easypet® 3 ile tam kontrolü deneyimleyin, hafif elektronik pipet kontrolörü ile sıvı işleme görevlerinizi kolaylaştırın. Sadece 160 gr ağırlığındaki ergonomik tasarımı elinize rahatça oturur ve pipetleme yorgunluğu olmadan size en yüksek hassasiyeti sağlar. 1 – 50 mL Eppendorf Serolojik Pipetlerinizle mükemmel uyum içinde çalışacak şekilde tasarlanan Easypet®, farklı alikot hacimlerinin seri olarak kolayca dağıtılmasını sağlar. Mükemmel hız ayarı, sıçratmadan dağıtımı sağlayan optimize edilmiş bir yerçekimi tahliye seçeneğine izin vererek Easypet®'ü rahat, hassas ve güvenli hale getirir.  
Easypet® ve Eppendorf Serolojik Pipetler;  Easypet®, Eppendorf Serolojik Pipetlerle en iyi şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Tutarlı üstün kalite sağlamak için ayrı ayrı sarılmış ve paketlenmiş Eppendorf Serolojik Pipetler, ultra net pipet malzemesinin üzerine yerleştirilmiş hassas derecelere sahiptir, bu nedenle hacimleri okumak hızlı ve kolaydır.
Bununla birlikte Easypet 3, 0,1 – 100 mL hacimlerdeki diğer tüm serolojik ve hacimsel pipet türleri ile de kullanılabilir.
Broşür için Resmi Tıklayınız...
 
  

Özellikleri 
Ergonomik tasarım
Ayarlanabilir motor hızı düşük hacimler için hassas çalışma imkanı sağlar
Akü şarj göstergesi
Basınç dengeleme sistemi cihazına giren ve korozyona yol açabilecek aspire buharları önler
Sıvı boşaltımı esnasında sıçramaları önleyen tahliye sistemi
Dolum ve dağıtım hızı için pistonlar basınç ayarı parmak ile yapılmaktadır
0,452 mikron hidrofobik membran filtre ve kontrol vanası sıvılara karşı koruma sağlar
Şarj adaptörü,yedek 2 adet filtre, nikel-metal hidrit batarya ile birlikte gelir
 
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eppendorf Easypet® 3 Pipet Kontrolörü 0,1... 100 ml Pipetler İçin Eppendorf Easypet® 3 Pipet Kontrolörü 0,1... 100 mL Pipetler için kullanılır LB.EP.4430 000.018
Eppendorf Easypet® 3 Pipet Kontrolörü 0,1... 100 ml Pipetler İçin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.