ATAGO 4007 Coffee Meister Set BX/TDS - pH Ölçer Refraktometre Brix: 0.00... 25.00%, TDS: 0.00... 22.00%, pH: 0.00... 14.00
Kategori
Marka
Stok Kodu
LB.ATG.4007
ATAGO 4007 Coffee Meister Set BX/TDS - pH Ölçer Refraktometre
|
Baristalar gibi kahve profesyonelleri tarafından seçildi! PAL-COFFEE(BX/TDS) ve bir pH metreden oluşan kullanışlı bir set piyasaya sürüldü. Set ( PAL-COFFEE(BX/TDS) ve PAL-pH), yalnızca kahvenin konsantrasyonunu değil, aynı zamanda kokuyu ve tadı büyük ölçüde etkileyen suyun pH'ını da kontrol ederek en iyi kahveyi yapmayı mümkün kılar.
Kahve özütü yüksek sıcaklıkta olsa bile kararlı ölçüm mümkündür. Sürekli ölçüm otomatik olarak tekrarlanır, böylece numune uyum sağladıkça kararlı ölçüm değerleri okunabilir. Kavurma tarifleri için yeni menü/belirleme tasarlamak, kahvenin tadını sabitlemek ve kahve makinelerini ayarlamak için kullanılabilir. Birinci sınıf çekirdekler, birinci sınıf bir filtre ve işinin ehli bir barista. Tadımı en iyi kahve için, tüm dünyada kahve severler, her evrede mükemmellik arar. Unutamayacağınız bir fincan kahve ile; sabah ilk iş olarak, iş çıkışı günün yorgunluğunu atarken veya güzel bir yemeği sonlandırırken karşılaşabilirsiniz. Bir baristayı iyi yapan, yer ve zaman farketmeksizin güzel bir kahve yapabiliyor olmasıdır. Kahvenin en ktirik özelliklerinden biri, kahvenin içimidir. Tamamen aynı çekirdekler, demleme işleminin sertliğine göre farklı etkiler yaratabilir. Canlandırıcı, temiz bir kahve akşamdan kalmaya iyi gelebilir ancak rahatlamak amacı ile kendinize zaman ayırıyor iseniz zengin, aromalı kompleks bir kahve arzulayabilirsiniz. PAL-COFFEE, hazırladığınız kahvenin içimini bir bakışta anlama olanağı sunar. "Yield", yani çözünmüş kahve miktarı, kahve çekirdeğinize özel olarak yapılan işlem esnasında görüntülenir. Sayısal bir parametre olmasından dolayı "yield", her defasında aynı aromayı elde edebilmeniz için güvenilir bir araçtır. Buna rağmen kahvenin lezzeti tamamen "yield" değeri ile ilişkilendirilemez. Servis, kahvenin duyusal evrimi kahvenin lezzetine, aromasına, ağızda bıraktığı tada yön verir. "Yield", spesifik olarak asidite ve acılık ile ilişkilendirilebilir. Kötü demlenmiş bir kahve, yanık veya yetersiz, ekşi bir tadıma sahip olabilir. PAL-COFFEE kahvenizin asiditesini ve acılığını, "yield" değerini ölçerken kullandığı Brix/konsantrasyonu ile kontrol etmenize yardımcı olur. Bırakın PAL-COFFEE kahve rutininizi bir adım ileri taşısın.
ATAGO PAL-Coffee kahve refraktometresi ile yaklaşık 3 saniye içinde kahvenizin Brix, TDS değeri ve sıcaklığını ölçer, kalite standardını kontrol edebilirsiniz.
|

Teknik Özellikleri | ||
Model | : Coffee Meister Set(BX/TDS・pH) | |
Katalog Numarası | : 4007 | |
Ölçüm Aralığı | : Brix : 0.00 to 25.00% TDS : 0.00 to 22.00% pH : 0.00 to 14.00 |
|
Çözünürlük |
: Brix : 0.01% TDS : 0.01% pH : 0.01 |
|
Doğruluk |
: Brix : ±0.10% TDS : ±0.15% pH : ±0.10 |
|
Set İçeriği | : PAL-COFFEE(BX/TDS) PAL-CAFFÈ (pH) Silikon koruma kılıfları pH kalibrasyon sıvıları pH 4,01, pH 6,86, pH 9,18 |


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Tavsiye Ürünler