0 - Yorum Yap
                    
                    
					ATAGO 3810 PAL-1 Dijital Refraktometre 0.0... 53.0 % Brix
Kategori
								
							Marka
								
							Stok Kodu
								LB.ATG.3810
							
								* 1.254,43 TL den başlayan taksitlerle!!
							
											
                                10.032,23 TL + KDV
                            
                                                                            
                                        12.038,67 TL
                                    
                                | ATAGO 3810 PAL-1 Dijital Refraktometre 0.0... 53.0 % Brix | 
| ATAGO PAL-1 Cep Tipi Refraktometre; 0.60 mL 3 saniye içinde 0.1 hassasiyetle %Brix değeri ölçebilirsiniz. PAL-1, çorba, sos, ketçap, domates sosu, düşük şekerli reçel veya marmelat gibi hemen hemen her meyve suyu, yiyecek veya içeceğin ölçülmesinde mükemmel çalışır. PAL serisi, NFC(Yakın Alan İletişimi) teknolojisine sahip Veri İletim Fonksiyonu ile birlikte gelir. PAL-NFC'yi herhangi bir Android cihaza veya PC bağlantılı USB NFC Okuyucuya getirerek veri geçmişine erişilebilir. | 
 
| Teknik Özellikleri | ||
| Ölçüm Aralığı | : 0.0... 53%Brix | 9.0... 99.9 °C | |
| Çözünürlük | : 0.01 %Brix | 0.1 °C | |
| Doğruluk | : ±%0.2 Brix | Sıcaklık ±1 °C | |
| Ölçüm Hacmi | : 0.6 mL | |
| Sıcaklık Kompenzasyonu | : 10... 100 °C otomatik | |
| Ölçüm Süresi | : 3 sn | |
| Güç Kaynağı | : 2 x AAA alkalin pil | |
| Koruma Sınıfı  | : IP65 | |
| Boyut | : 10.9 x 5.5 x 3.1 cm | |
| Ağırlık | : 100 gr | |
                    Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
                
            
					Tavsiye Ürünler
				
				
                    11.500,36 TL + KDV
                
                
                    13.800,43 TL
                
                                                    
                    13.624,25 TL + KDV
                
                
                    16.349,10 TL
                
                                                     
                         
													 
											 
											 
											 
											 
											 
											 
                             
                             
                             
                            